en nl

Jouw partner
in crime

Waarom zou je jouw VIP’s toevertrouwen aan een bedrijf genaamd Bad Boys?

Onze organisatie heet Bad Boys omdat we weten dat er lef nodig is om een bedrijf te runnen, zeker in onze branche. Zoals Julius Caesar ooit zei: “Geluk is met de moedigen” en daar houden wij hem graag aan.

Uit jarenlange ervaring hebben wij de vaardigheden en expertise verkregen die nodig zijn bij het managen van kritische situaties bij kleine en grote evenementen. Hiermee maken wij onze beloftes waar, iedere keer weer.

Scroll

Promise

We begrijpen de uitdagingen die komen kijken bij het vervoeren van artiesten uit alle hoeken van de wereld naar jouw evenement, daarom zijn we Bad Boys begonnen.

Door iedereen die aan ons wordt toevertrouwd stipt op tijd, tevreden en in topconditie op locatie te krijgen helpen wij organisaties hun publiek de best mogelijke ervaring te geven.Van het prille begin, tot het bittere einde.

De kern van Bad Boys Eventsupport bevat een team van professionals met één gezamelijk doel: Alles te geven zodat jouw succes de wereld over gaat. Combineer dit met hechte vriendschappen, liefde voor kwaliteit, goede muziek, nette wagens en je hebt onze Bad Boys-formule.

Klaar voor jouw succesverhaal? Laten ons het waar maken.

Goed in wat wij doen

Gespecialiseerd

Duizenden uren, kilometers en gezichten per jaar betekenen dat wij wij ons voortdurend betrekken bij alles wat gebeurt in de evenementenwereld. Door een grote diversiteit aan klanten komt er een hoop voorbij en kunnen wij op alle situaties inspelen. Previous partners in crime »

Gepassioneerd

Ons werk draait om meer dan van A naar B komen. Daarom zijn onze drivers niet alleen chauffeurs, maar een verlengstuk van jouw hospitality. Artiesten, management en aanhang kunnen een ontspannen, prettige rit verwachten. Zo komen zij op tijd en tevreden aan, klaar om te beginnen.

Flexibel

Op verzoek kunnen wij altijd meer te regelen. Bijzondere opdrachten, buitengewone of beter uitgeruste wagens zijn geen probleem. Het werk, de voorwaarden en onze samenwerkingen worden aangepast aan uw wensen.

Previous partners in crime

Word een partner

Let's get in touch

KVK nr. 68409886

BTW nr. NL857428135B01